Skap en feminin lag-på-lag-look med denne mønstrete tunikaen. Den er strikket i et lett og mykt materiale og har et oversized snitt som gjør at den faller tungt og vakkert over kroppen. De lange, smale ermene skaper en fin kontrast til den løsere toppen. Tunikaen har også en rund hals og høye splitter i sidene, og passer perfekt som et ekstra lag over en smal bukse og en lang skjorte.

Fernande Tunika

Fernande Tunika

5715165672386
NOK 1599.00 På lager
NOK 1.599,00
NEW
Better Cotton

Farge: Fog

DETALJER
Skap en feminin lag-pÄ-lag-look med denne mÞnstrete tunikaen. Den er strikket i et lett og mykt materiale og har et oversized snitt som gjÞr at den faller tungt og vakkert over kroppen. De lange, smale ermene skaper en fin kontrast til den lÞsere toppen. Tunikaen har ogsÄ en rund hals og hÞye splitter i sidene, og passer perfekt som et ekstra lag over en smal bukse og en lang skjorte.
  • Passform: Oversize
  • Model informasjon: Modellen er 176 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 55% bomull, 20% viskose, 20% polyamid, 5% ull
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: BCI
  • Typ nr.: 1009601
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomull produsert med omtanke og ansvarlighet

Masai er stolt av Ä vÊre medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stÞrste program for ansvarlig bomull, og Masais medlemskap betyr at vi er med pÄ Ä forbedre den globale bomullsdyrkingen og et mer ansvarlig landbruk. NÄr du kjÞper dette produktet, stÞtter du en mer ansvarlig bomullsproduksjon. Mer ansvarlig bomull inkluderer bomull som kommer fra Better Cotton-kilder, resirkulert bomull, Fairtrade-bomull og Þkologisk bomull.

Les mer
vurderinger
0.0
Basert pÄ 0 vurderinger
Skriv en anmeldelse