Det er de små detaljene som utgjør den største forskjellen. Denne toppen er designet med et vakkert mønster som understreker toppens feminine uttrykk. Det myke viskosematerialet er kuttet i vårt eksklusive bias cut, slik at den omfavner kroppen på en flott måte, uten å være stram. Toppen har også en feminin V-hals og 3/4-ermer med smale mansjetter. Bruk den til en ensfarget bukse eller et skjørt for en elegant og feminin look.

Katasis Topp

Katasis Topp

5715165680268
NOK 1199.00 På lager
NOK 1.199,00
NEW
FSC® CERTIFIED

Farge: Chipmunk

DETALJER
Det er de smÄ detaljene som utgjÞr den stÞrste forskjellen. Denne toppen er designet med et vakkert mÞnster som understreker toppens feminine uttrykk. Det myke viskosematerialet er kuttet i vÄrt eksklusive bias cut, slik at den omfavner kroppen pÄ en flott mÄte, uten Ä vÊre stram. Toppen har ogsÄ en feminin V-hals og 3/4-ermer med smale mansjetter. Bruk den til en ensfarget bukse eller et skjÞrt for en elegant og feminin look.
  • Passform: Bias
  • Model informasjon: Modellen er 176 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 100% viskose
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1009724
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Viskose produsert med omtanke og ansvarlighet

Dette produkt er laget av FSCÂź-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bĂŠrekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Les mer
vurderinger
0.0
Basert pÄ 0 vurderinger
Skriv en anmeldelse