Calypso Coral er det innbydende navnet på fargen på dette vakre strikkeplagget. Bruk den til å skape en iøynefallende look med et bølgende skjørt eller slanke bukser – den passer til alt. Toppen har et enkelt snitt med rette linjer, noe som gjør den ekstremt komfortabel, og byr også på feminine detaljer som perlemønster, høye splitter i sidene og en vakker turtleneck.

Francisca Strikkegenser

Francisca Strikkegenser

5715165418359
NOK 979.30 På lager
NOK 979,30 NOK 1.399,00
8 vurderinger
30%
Better Cotton

Farge: Calypso Coral

DETALJER
Calypso Coral er det innbydende navnet pĂ„ fargen pĂ„ dette vakre strikkeplagget. Bruk den til Ă„ skape en iĂžynefallende look med et bĂžlgende skjĂžrt eller slanke bukser – den passer til alt. Toppen har et enkelt snitt med rette linjer, noe som gjĂžr den ekstremt komfortabel, og byr ogsĂ„ pĂ„ feminine detaljer som perlemĂžnster, hĂžye splitter i sidene og en vakker turtleneck.
  • Passform: Straight
  • MĂ„l: Str. M: Lengde = 66 cm. BrystmĂ„l = 120 cm.
  • Model informasjon: Modellen er 178 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 53% bomull, 35% akryl, 12% polyester
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: BCI
  • Typ nr.: 1007799
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomull produsert med omtanke og ansvarlighet

Masai er stolt av Ä vÊre medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stÞrste program for ansvarlig bomull, og Masais medlemskap betyr at vi er med pÄ Ä forbedre den globale bomullsdyrkingen og et mer ansvarlig landbruk. NÄr du kjÞper dette produktet, stÞtter du en mer ansvarlig bomullsproduksjon. Mer ansvarlig bomull inkluderer bomull som kommer fra Better Cotton-kilder, resirkulert bomull, Fairtrade-bomull og Þkologisk bomull.

Les mer
vurderinger
4.50
Basert pÄ 8 vurderinger
Skriv en anmeldelse