Denne tidløse skjortekjolen er på toppen av vår sjefdesigners liste denne sesongen. Kjolen er laget av vevd viskose i et materiale som er like mykt som silke. Den har en vakker, skulpturell silhuett med et lengre bakstykke som er skåret rett over. La den falle løst og flatterende over kroppen, eller bruk det medfølgende beltet for å skape et strammere kimono-look. Kjolen er også designet med et par flotte lommer i sidene.

Nydema Skjortekjole

Nydema Skjortekjole

5715165434564
NOK 1119.30 På lager
NOK 1.119,30 NOK 1.599,00
1 vurderinger
30%
FSC® CERTIFIED

Farge: Starfish

DETALJER
Denne tidlÞse skjortekjolen er pÄ toppen av vÄr sjefdesigners liste denne sesongen. Kjolen er laget av vevd viskose i et materiale som er like mykt som silke. Den har en vakker, skulpturell silhuett med et lengre bakstykke som er skÄret rett over. La den falle lÞst og flatterende over kroppen, eller bruk det medfÞlgende beltet for Ä skape et strammere kimono-look. Kjolen er ogsÄ designet med et par flotte lommer i sidene.
  • Passform: A-Shape
  • Model informasjon: Modellen er 180 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 85% viskose, 15% polyamid
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1007989
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Viskose produsert med omtanke og ansvarlighet

Dette produkt er laget av FSCÂź-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bĂŠrekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Les mer
vurderinger
5.00
Basert pÄ 1 vurderinger
Skriv en anmeldelse