Denne vakre kjolen med akvarellmønster i varme røde og blå farger er umulig å ta øynene fra. Den er laget av et skinnende viskosemateriale og har fine, feminine detaljer: Splitt i halsen med knyting, puffede ermer og et behagelig A-formet snitt. Nyt også de diskrete passepoilerte lommene på sidene, som understreker det avslappede uttrykket. Style kjolen med gylne smykker for å fremheve dybden i de røde fargene, eller bruk den alene som den er.

Nishat Kjole

Nishat Kjole

5715165672157
NOK 1699.00 På lager
NOK 1.699,00
FSC® CERTIFIED

Farge: Sun Tomato

DETALJER
Denne vakre kjolen med akvarellmÞnster i varme rÞde og blÄ farger er umulig Ä ta Þynene fra. Den er laget av et skinnende viskosemateriale og har fine, feminine detaljer: Splitt i halsen med knyting, puffede ermer og et behagelig A-formet snitt. Nyt ogsÄ de diskrete passepoilerte lommene pÄ sidene, som understreker det avslappede uttrykket. Style kjolen med gylne smykker for Ä fremheve dybden i de rÞde fargene, eller bruk den alene som den er.
  • Passform: A-Shape
  • Model informasjon: Modellen er 176 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 100% viskose
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1009597
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Viskose produsert med omtanke og ansvarlighet

Dette produkt er laget av FSCÂź-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bĂŠrekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Les mer
vurderinger
0.0
Basert pÄ 0 vurderinger
Skriv en anmeldelse