Selv når det er kaldt og vinden sterk, er det viktig å komme seg ut og nyte den friske luften – og med denne stilfulle kåpen er ikke kulden noe hinder: Den er designet med et vattert termofôr som kan kneppes av og på, slik at du alltid kan holde deg varm med stil. Kåpen har også en elegant krage, skjult knappelukking og et feminint belte i midjen. En ny, frisk – og varmere – tolkning av den klassiske trenchcoaten.

Tashanna Frakke

Tashanna Frakke

5715165657901
NOK 2799.00 På lager
NOK 2.799,00
NEW
Better Cotton

Farge: Pure Cashmere

Promotions

Spesialtilbud
DETALJER
Selv nĂ„r det er kaldt og vinden sterk, er det viktig Ă„ komme seg ut og nyte den friske luften – og med denne stilfulle kĂ„pen er ikke kulden noe hinder: Den er designet med et vattert termofĂŽr som kan kneppes av og pĂ„, slik at du alltid kan holde deg varm med stil. KĂ„pen har ogsĂ„ en elegant krage, skjult knappelukking og et feminint belte i midjen. En ny, frisk – og varmere – tolkning av den klassiske trenchcoaten.
  • Passform: Oversize
  • Model informasjon: Modellen er 176 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 98% bomull, 2% elastan
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: BCI
  • Typ nr.: 1009499
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomull produsert med omtanke og ansvarlighet

Masai er stolt av Ä vÊre medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stÞrste program for ansvarlig bomull, og Masais medlemskap betyr at vi er med pÄ Ä forbedre den globale bomullsdyrkingen og et mer ansvarlig landbruk. NÄr du kjÞper dette produktet, stÞtter du en mer ansvarlig bomullsproduksjon. Mer ansvarlig bomull inkluderer bomull som kommer fra Better Cotton-kilder, resirkulert bomull, Fairtrade-bomull og Þkologisk bomull.

Les mer
vurderinger
0.0
Basert pÄ 0 vurderinger
Skriv en anmeldelse